Wij voeren onze projecten met heel erg veel plezier uit. Hebben wij bij u werkzaamheden uitgevoerd en wilt u uw ervaringen delen met ons (en de bezoekers van onze website)? Laat dan gerust een bericht achter in ons gastenboek!

Schrijf een nieuw bericht in ons gastenboek!

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niét op de website getoond.
39 berichten.
van Loon van Loon
eerlijk advies van iemand die er verstand van heeft. blijkbaar was niet alles nodig, dat heb je ook eerlijk vermeld. alle afspraken zijn nagekomen. boven verwachting. bedankt.
Ria van den Bogaard Ria van den Bogaard
Vorig jaar een offerte opgevraagd voor het reinigen en opnieuw voegen van de voor- en achtergevel. Ik waardeer het dat Alex meegedacht heeft en eerlijk advies heeft gegeven. Afgelopen weken is het werk door Alex en Peter uitgevoerd. Prettige mannen en erg vakkundig. Zij hebben het werk gedaan en ik loop nu naast mijn schoenen van trots.
Kees Beijer Kees Beijer
Hallo Alex & Peter, Hierbij toch nog even een reactie via de website voor het vakwerk wat is geleverd. krijg veel positieve reacties, zeker van het Snijvoegwerk. Nogmaals bedankt en ga zo door, ik kan iedereen deze partij aanbevelen. Groeten,
Jansen Jansen
afspraken goed nagekomen en mooi knipwerk geleverd. zeer tevreden. ik kan deze vakman zeker aanbevelen.
Familie Van Deijck (3-8-2019) Familie Van Deijck (3-8-2019)
We hebben ons huis laten reinigen, voegen en impregneren. Alex is een secure vakman, die zijn afspraken nakomt. Geeft een goed en eerlijk advies. Werkt netjes. We zijn zeer tevreden met het resultaat! Bedankt Alex (en Peter)!
Jan en Helma Jan en Helma
Voorjaar 2019 Keurig voegwerk geleverd door Alex en Peter. Voorgevel, zijgevel en 2 schoorstenen.Alles goed gecommuniceerd, we zijn dan ook zeer tevreden. Top. Groet Jan en Helma
Jan en Helma vd Mooren Jan en Helma vd Mooren
Bij ons zijn voor en zijgevel en 2 schoorstenen opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Er wordt netjes gewerkt en goed gecommuniceerd. Een degelijk bedrijf, vakwerk. Alex en Peter bedankt. Groet Jan en Helma
Jolanda en Gilbert van der Wens Jolanda en Gilbert van der Wens
Een goed en eerlijk advies wat wel of niet te doen en wat te verwachten. Het voeg, schoonmaak en impregneren is dan ook als verwacht. Bovendien is er netjes gewerkt, aan het einde van elke werkdag alles opgeruimd, nagenoeg geen hinder gehad. Super, groet Gilbert en Jolanda
Reinout ter Heerdt Reinout ter Heerdt
Alex Kuijpers heeft onze voorgevel en kopgevel gerenoveerd. Voegen uitgehakt, scheuren hersteld, open gehaald en dichtgemetseld en verstevigd. Het resultaat is keurig netjes geworden. Samen met Peter heeft Alex een mooi stuk vakwerk geleverd waar wij heel tevreden over zijn ! Dank ! Wij zijn voor komende jaren klaar maar mocht u werkzaamheden willen laten uitvoeren dan bent u hier aan het juiste adres !
Ruud Hartmans Ruud Hartmans
Beste Alex, we zijn nu ongeveer een jaar verder en de woning is weer als nieuw geworden. Naarmate de zomer vorderde werd het resultaat steeds mooier. Het voeg- en schoonmaakwerk heeft zeker het gewenste resultaat opgeleverd. Doordat we in de winter einde project zaten heeft het dus zeker een half jaar geduurd voordat al het vocht goed uit de steen is getrokken. Super mooi geworden, Alex (en Peter) bedankt. Groeten Ruud en Hélène
Els Tresoor Els Tresoor
Ons huis ziet er weer uit als nieuw! Het is prachtig en met kennis van zaken gerenoveerd. Wij zijn Alex Kuijpers en Peter dankbaar voor hun deskundig advies, de keurige afwerking en het schoon opleveren van de werkplek. Wil je je huis laten renoveren en een goed advies dan kan ik deze heren aanbevelen.
Foekema Foekema
Alex Kuijpers heeft bij ons de gevel aangepakt: voegen uitgehakt, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Tevens enig metselwerk verricht. Ik ben zeer tevreden over hoe de werkzaamheden zijn uitgevoerd, tegen een goede prijs. Het ziet er uitstekend uit en Ik beveel dit voegbedrijf aan!
Egbert Egbert
Eerlijk en duidelijk advies gekregen van Alex over het renoveren van onze voor- en achtergevel. De werkzaamheden zijn netjes en volgens afspraak uitgevoerd en we zijn blij met het resultaat, na afloop is alles keurig opgeruimd. Ik kan Alex Kuijpers daarom van harte aanbevelen!
Bert & Diana Minderman Bert & Diana Minderman
Hoi Alex en maat Peter. Ondanks dat de klus aan onze schoorsteen niet helemaal laar is wil ik jullie alle twee bedanken voor het mooi en netjes in de oude stijl hetstellen van onze schoorsteen. Het had ook geen maanden meer moeten duren anders was er geen schoorsteen meer, Maar door het werk snel op te pakken was erger voor komen. Zeker een aanbeveling voor anderen deze twee gasten. groetjes, Bert & Diana Minderman
Van Heeswijk Opleidingen Van Heeswijk Opleidingen
Veel succes met je mooie site Alex!
Annemiek Annemiek
De nieuwe website ziet er goed uit Alex.
Jeroen van der Schenk (30 mei 2016) Jeroen van der Schenk (30 mei 2016)
Alex heeft met zijn collega's van de Stichting Voeggarant de complete gevelrestauratie uitgevoerd van ons monumentale pand in het centrum van Etten-Leur. Van Gevelreiniging en het herstellen van metselwerk tot het herstellen van scheuren en het zetten van een schitterende snijvoeg (voor/zijgevel) en doorgestreken voeg (achtergevels). Topwerk geleverd door een échte vakman. Dergelijke ambachtslieden zijn zeldzaam! Bedankt Alex!
A. Otten (29 april 2016) A. Otten (29 april 2016)
Enige jaren geleden heeft Alex onze voorgevel gevoegd met een prima resultaat. Een jaar erna de zijgevel 48 vierkante meter. En dat was een klus op zich, temeer er een teerlaag op zat. Wederom met zeer goed resultaat. Buiten het zijn van een goed vakman is het gewoon een eerlijk persoon. Kortom zeer tevreden.
HairDesign Astrid (8 februari 2015) HairDesign Astrid (8 februari 2015)
Alex werkt zeer net en PRIJS & KWALITEIT verhouding is in orde 😉
Fam. H. van den Herik (30 maart 2016) Fam. H. van den Herik (30 maart 2016)
Wij hebben onze zij- en achtergevels door Alex laten uithakken, reinigen, voegen en impregneren. Het resultaat is verbluffend en de service optimaal.