Welkom op de website van Alex Kuijpers Voegbedrijf & Gevelrenovatie! Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid in gevelrestauratie en gevelrenovatie en zijn gecertificeerd gevelbehandelaar en restauratievoeger. Volgens de kwaliteitseisen van Stichting Voeggarant hebben wij aangetoond over de juiste kennis en vakmanschap beschikken. Tevens is Alex Kuijpers aan een opleidingscentrum verbonden geweest als instructeur knip en snijvoegen van monumentale panden.

Alex Kuijpers is sinds 1995 werkzaam in de gevelrenovatie en gevelrestauratie. Door zijn voorliefde voor monumentale en andere oudere panden heeft hij hier ruime ervaring in opgedaan. Alex Kuijpers Voegbedrijf & Gevelrenovatie is gespecialiseerd in het restaureren van monumentale gevels en andere oude gevels waar het zeer gewenst is om met de juiste gereedschappen en mortels te werken. De hierbij behorende specialisatie van voegsoorten zoals knipvoegen en snijvoegen hebben wij letterlijk “in de vingers”. Ook in de renovatie zijn wij van menig dat het zeer belangrijk is om met de juiste materialen te werken en de werkzaamheden op kwalitatief hoog niveau uit te voeren. Uw woning of bedrijfspand is immers een kostbaar bezit en dient daarom met zorg te worden behandeld. Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Wij zijn u graag van dienst!

Stichting Voeggarant
Thor Helical Erkend Scheurherstel

Diploma's & Certificaten

De gevel van uw pand is beeldbepalend en van invloed op de waarde. Daar laat u niet zomaar iedereen aan werken! Alex Kuijpers Voegbedrijf & Gevelrenovatie beschikt over diverse diploma’s en certificaten om de restauratie of renovatie aan uw gevel uit te kunnen voeren. Vakkundig en veilig. Omdat diploma’s ook niet alles zeggen verwijzen we ook graag naar een selectie van eerder uitgevoerde projecten.