Alex Kuijpers Voegbedrijf & Gevelrenovatie is gespecialiseerd in alle werkzaamheden die verband houden met het restaureren of renoveren van stenen gevels. Van het uithakken van de oude voeg , opnieuw voegengevelreiniging en impregneren tot aan het herstellen van metselwerk eventueel met scheurherstel, cosmetisch behandelen van stenen en vervangen van lood. Is uw gevel toe aan onderhoud of renovatie? Alex Kuijpers Voegbedrijf & Gevelrenovatie is u graag van dienst!

Lees verder
Alex Kuijpers Gevelrestauratie Monument Etten-Leur - Monument076 - Voegen Uithakken - Scheurherstel Gevelreiniging - Foto 1
Alex Kuijpers Gevelrestauratie Monument Etten-Leur - Monument076 - Voegen Uithakken - Scheurherstel Gevelreiniging - Foto 16

De functie van een voeg is het metselwerk te beschermen tegen allerlei weersinvloeden. Daarnaast is de voeg natuurlijk bepalend voor het uiterlijk van de gevel. Omdat voegwerk 25 tot 30 procent van het geveloppervlak beslaat, is het van groot belang dat er een juist type voeg wordt gekozen. Ook het type steen is bepalend voor het type voeg, waarbij ook de juiste kleur van belang kan zijn. Want type en kleur bepalen zowel de kwaliteit als het uiterlijk van uw gevel. Als u kwaliteit en uitstraling belangrijk vindt bent u bij Alex Kuijpers aan het juiste adres!

Lees verder

Alex Kuijpers Gevelrestauratie Monument Etten-Leur - Monument076 - Voegen Uithakken - Scheurherstel Gevelreiniging - Foto 19
Alex Kuijpers Gevelrestauratie Monument Etten-Leur - Monument076 - Voegen Uithakken - Scheurherstel Gevelreiniging - Foto 18

Met gevelreiniging wordt het schoonmaken van de (gevel)steen bedoeld. Gevelreiniging is in verschillende vormen uit te voeren. Afhankelijk van uw wensen, de vervuiling, de steensoort en de gebruikte metselmortel bepalen wij, uiteraard in overleg met u, de beste reinigingsvorm voor uw gevel. Heeft u een vraag over de reiniging van uw gevel / metselwerk? Neem dan beslist even contact met ons op.

Lees verder
Gevelreiniging Alex Kuijpers
Gevelreiniging Alblasserdam - Alex Kuijpers Voegbedrijf Gevelrenovatie - Foto 3

Scheuren in de gevel ontstaan vaak door spanning. Het is van groot belang om zo snel mogelijk de oorzaak van de scheuren te analyseren. Op basis van deze informatie kan een herstelplan opgesteld worden. Alex Kuijpers Voegbedrijf & Gevelrenovatie is een door Thor Helical gecertificeerd scheurherstelbedrijf. Heeft u een vraag over de reparatie van scheuren in de muur? Neem beslist even contact met ons op!

Lees verder

Certificaat Thor Helical Scheurherstel - Alex Kuijpers Voegbedrijf en Gevelrenovatie
Thor Helical Erkend Scheurherstel

Om te voorkomen dat de gevels weer snel vervuilen, kunnen we een muur impregneren (ook wel hydrofoberen genoemd). Het waterafstotende effect van impregneren zorgt ervoor dat uw gevel minder snel vervuilt en zorgt voor een langer behoud van uw gevel. Impregneren verlengt de levensduur van een geveloppervlak en verhoogt de isolatiewaarde. Heeft u een vraag over het impregneren van uw gevel? Neem beslist even contact met ons op!

Lees verder

Gevel Impregneren Alex Kuijpers Voegbedrijf en Gevelrenovatie 2
Gevel Impregneren - Alex Kuijpers Voegbedrijf en Gevelrenovatie 1

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u het voegwerk van uw woning of pand (ook) professioneel laten restaureren of herstellen? Alex Kuijpers Voegbedrijf & Gevelrenovatie is u graag van dienst! Via de onderstaande knop kunt u direct online een offerte aanvragen. Wij komen ook graag even langs om de situatie ter plekke te beoordelen. Heeft u een vraag? Neem dan beslist even contact met ons op.

Offerte aanvragen