Alex Kuijpers Voegbedrijf & Gevelrenovatie is gespecialiseerd in alle werkzaamheden die verband houden met het restaureren of renoveren van gevels. Van het uithakken van de oude voeg , opnieuw voegen, gevelreiniging en impregneren tot aan het herstellen van metselwerk eventueel met scheurherstel, cosmetisch behandelen van stenen en vervangen van lood.

Goed onderhoud van de gevel van een woning of pand is niet alleen belangrijk voor het aangezicht, het werkt ook zeker  voor het behoud van uw woning. En is uw woning niet één van uw kostbaarste bezittingen? Een slecht onderhouden gevel verkort de levensduur van het metselwerk en voegwerk. Dit resulteert in een minder isolerende werking en kan bovendien gevolgen hebben voor de vochtregulering . Is uw gevel toe aan onderhoud of renovatie? Alex Kuijpers Voegbedrijf & Gevelrenovatie is u graag van dienst!

Offerte aanvragen

Werkzaamheden Gevelrenovatie

Alex Kuijpers Gevelrestauratie Monument Etten-Leur - Monument076 - Voegen Uithakken - Scheurherstel Gevelreiniging - Foto 1
Gevelrenovatie Gevel in Numansdorp

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Alex Kuijpers Gevelrestauratie Monument Etten-Leur - Monument076 - Voegen Uithakken - Scheurherstel Gevelreiniging - Foto 19

Is de gevel van uw woning of pand (ook) toe aan renovatie of restauratie? Alex Kuijpers Voegbedrijf & Gevelrenovatie is u graag van dienst! Via de onderstaande knop kunt u direct online een offerte aanvragen. Wij komen ook graag even langs om de situatie ter plekke te beoordelen. Heeft u een vraag over de werkzaamheden met betrekking tot gevelrenovatie of gevelrestauratie? Neem dan beslist even contact met ons op.

Offerte aanvragen