Vaak wordt gevelrestauratie verward met gevelrenovatie. Bij gevelrestauratie gaat het vrijwel altijd om oudere panden (waaronder monumenten) en is het van nog groter belang met de juiste materialen te werken voor het behoud van de gevel. Hierbij wordt gekeken naar de steen en waar de gevel mee gemetseld is. Hier wordt dan de voegmortel op aangepast en in veel gevallen betekend dit dat er met een kalkgebonden mortel gewerkt moet worden. Tevens is het van zeer groot belang op welke wijze de gevel gereinigd dient te worden. Dit houd in, dat ook als u een ouder pand heeft waar geen stempel “monument” op zit, deze toch als monument behandeld dient te worden om onherstelbare schades te voorkomen.

Door het doorlopen van het traject voor deelname aan stichting Voeggarant is aangetoond over de juiste kennis en kunde te beschikken. Hierbij wordt gekeken naar zowel theoretische kennis als naar kunde in de praktijk. Met het behalen van de ervaringscertificaten “voeger/gevelbehandelaar” en “voeger restauratie” is dit ruimschoots aangetoond.

Is uw gevel toe aan onderhoud of restauratie? Alex Kuijpers Voegbedrijf & Gevelrenovatie is u graag van dienst!

Offerte aanvragen

Alex Kuijpers Gevelrestauratie Monument Etten-Leur - Monument076 - Voegen Uithakken - Scheurherstel Gevelreiniging - Foto 1
Gevelrenovatie Gevel in Numansdorp

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Alex Kuijpers Gevelrestauratie Monument Etten-Leur - Monument076 - Voegen Uithakken - Scheurherstel Gevelreiniging - Foto 19

Is de gevel van uw woning of pand (ook) toe aan restauratie? Alex Kuijpers Voegbedrijf & Gevelrenovatie is u graag van dienst! Via de onderstaande knop kunt u direct online een offerte aanvragen. Wij komen ook graag even langs om de situatie ter plekke te beoordelen. Heeft u een vraag over de werkzaamheden met betrekking tot de restauratie van de gevel? Neem dan beslist even contact met ons op.

Offerte aanvragen