Scheur in de muur? Als er een scheur ontstaat in een gemetselde muur, neemt de spanning in het metselwerk af. Het is van groot belang om zo snel mogelijk de oorzaak van de scheuren te analyseren. Op basis van deze informatie kan een herstelplan opgesteld worden. Alex Kuijpers Voegbedrijf & Gevelrenovatie is een door Thor Helical gecertificeerd scheurherstelbedrijf.

Op deze pagina geven we een korte toelichting op scheurherstel en wat wij daarin kunnen betekenen. Heeft u een vraag over de reparatie van scheuren in de muur? Neem beslist even contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen

scheurhestel_thor-helical_wokkels-scheuren-600x271
thor-helical-scheurherstel-alex-kuijpers

Stappenplan bij scheurherstel

Bij het herstellen van scheuren is het belangrijk om zorgvuldig te werk te gaan. Naast het herstellen van scheuren wordt ook de druk in de gevel opnieuw verdeeld. Het is ook mogelijk om met het Thor Helical systeem lateien boven kozijnen en deuren te verstevigen.

  1. Analyseren situatie en oorzaak
  2. Opstellen scheurherstel-plan
  3. Uitfrezen van de voegen en uitspuiten
  4. Inspuiten van krimpvrije twee-componentenmortel
  5. Inbrengen van Thor Helical scheurherstel wokkels
  6. Afstrijken van de mortel
  7. Zetten van een nieuwe voeg

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Scheurherstel Thor Helical - Alex Kuijper Voegbedrijf en Gevelrenovatie

Is er sprake van scheurvorming in uw gevel? Alex Kuijpers Voegbedrijf & Gevelrenovatie helpt u graag met het stabiliseren en herstellen! Via de onderstaande knop kunt u direct online een offerte aanvragen. Wij komen ook graag even langs om de situatie ter plekke te beoordelen. Heeft u een vraag over scheurherstel? Neem dan beslist even contact met ons op.

Offerte aanvragen